<Books>
オウヨウ エイヨウガク
応用栄養学 / 渡邊令子, 伊藤節子, 瀧本秀美編集
(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修)
Edition | 改訂第7版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 南江堂 |
Year | 2020.11 |
Language | Japanese |
Size | xiv, 353p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 渡邊, 令子 <ワタナベ, レイコ> 伊藤, 節子(1950-) <イトウ, セツコ> 瀧本, 秀美 <タキモト, ヒデミ> 医薬基盤・健康・栄養研究所 <イヤク キバン ケンコウ エイヨウ ケンキュウジョ> |
Subjects | BSH:栄養 NDLSH:栄養学 |
Notes | 監修: 医薬基盤・健康・栄養研究所 参考図書: p336-339 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F シラバスルーム | 図書 |
|
498.55//To73 |
|
9784524229048 |
|
禁帯出 | 坂本 友里(サカモト) 先生 | 5202209004 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.55//To73 |
|
9784524229048 |
|
|
坂本 友里(サカモト) 先生 | 5202208991 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:16times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:1times)