<Books>
キソ カラ ノ ショクヒン ジッケン : ショク エノ キョウミ ト リカイ ノ フカマリ ニ
基礎からの食品実験 : 食への興味と理解の深まりに / 山辺重雄, 高橋幸資編
Publisher | 東京 : 幸書房 |
---|---|
Year | 2021.2 |
Language | Japanese |
Size | x, 208p : 挿図 ; 26cm |
Online | 基礎からの食品実験 : 食への興味と理解の深まりに / 山辺重雄, 高橋幸資 編, ; : electronic bk 基礎からの食品実験 ―食への興味と理解の深まりに― |
Authors | 山辺, 重雄 <ヤマベ, シゲオ> 高橋, 幸資(1947-) <タカハシ, コウジ> |
Subjects | BSH:食品化学 -- 実験
All Subject Search
NDLSH:食品化学 -- 実験 All Subject Search |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.53//Y18 |
|
9784782104538 |
|
|
|
5202141537 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)