<Books>
チーズ ノ キョウホン : チーズ プロフェッショナル ノ タメ ノ キョウカショ
チーズの教本 : 「チーズプロフェッショナル」のための教科書 / チーズプロフェッショナル協会著
Publisher | 東京 : チーズプロフェッショナル協会 |
---|---|
Publisher | 東京 : 旭屋出版 (発売) |
Year | 2021.2 |
Language | Japanese |
Size | 263p : 挿図 ; 30cm |
Authors | チーズプロフェッショナル協会 <チーズ プロフェッショナル キョウカイ> |
Subjects | BSH:チーズ NDLSH:チーズ |
Notes | 参考文献: p263 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
648.18//C49 |
|
|
9784751113547 |
|
|
|
5202136391 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)