<Books>
ダイタイ プロテイン ニ ヨル ショクヒン ソザイ カイハツ : ショクブツニク・コンチュウショク・ソウルイ リヨウショク・バイヨウニク ガ ミチビク ショク ノ イノベーション
代替プロテインによる食品素材開発 : 植物肉・昆虫食・藻類利用食・培養肉が導く食のイノベーション / 竹内昌治監修
Publisher | 東京 : エヌ・ティー・エス |
---|---|
Year | 2021.7 |
Language | Japanese |
Size | 2, 6, 288, 8p, 図版12p ; 27cm |
Authors | 竹内, 昌治 <タケウチ, ショウジ> |
Subjects | BSH:食品工学 BSH:蛋白質 NDLSH:食品工学 NDLSH:蛋白質 |
Notes | 文献あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588//Ta67 |
|
9784860437244 |
|
|
|
5202131034 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:14times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:3times
(Lending within 3 months:0times)