<Books>
ショクヒン ノ カガク ト キノウ
食品の化学と機能 / 青柳康夫, 津田孝範編著 ; 伊澤華子 [ほか] 共著
(カレント食べ物と健康 ; 1)
Edition | 改訂 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2021.4 |
Language | Japanese |
Size | vi, 206p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 青柳, 康夫(1948-) <アオヤギ, ヤスオ> 津田, 孝範(1963-) <ツダ, タカノリ> 伊澤, 華子 <イザワ, ハナコ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Notes | その他の共著: 石井剛志, 岩井邦久, 臼井照幸 ほか |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Ka65//1 |
|
|
9784767906942 |
|
|
|
5202120337 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)