<Books>
エイヨウ カンリ プロセス
栄養管理プロセス / 木戸康博, 中村丁次, 小松龍史編
Edition | 第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 第一出版 |
Year | 2021.3 |
Language | Japanese |
Size | iv, 253p ; 26cm |
Authors | 木戸, 康博(1955-) <キド, ヤスヒロ> 中村, 丁次(1948-) <ナカムラ, テイジ> 小松, 龍史(1952-) <コマツ, タツシ> 栄養管理プロセス研究会 <エイヨウ カンリ プロセス ケンキュウカイ> 水野, 文夫 <ミズノ, フミオ> |
Subjects | BSH:病態栄養学 BSH:栄養 NDLSH:栄養ケアマネジメント |
Notes | 監修: 栄養管理プロセス研究会 参考文献あり 著者: 水野文夫 [ほか] |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.58//Ki13 | 教職員出版物 | 9784804114330 |
|
|
|
5202117150 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.58//Ki13 |
|
9784804114330 |
|
|
|
5202119960 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.58//Ki13 |
|
9784804114330 |
|
|
|
5202119971 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:25times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)