<Books>
ショクヒン テクスチャー ノ ソクテイ ト オイシサ ヒョウカ : ショクヒン コウゾウ ト レオロジー、ソシャク・エンゲ カンカク、キキ ソクテイ・カンノウ ケンサ、チョウリ・カコウ
食品テクスチャーの測定とおいしさ評価 : 食品構造とレオロジー、咀嚼・嚥下感覚、機器測定・官能検査、調理・加工 / 山野善正, 大越ひろ監修
Publisher | 東京 : エヌ・ティー・エス |
---|---|
Year | 2021.4 |
Language | Japanese |
Size | 1, 6, 250, 6p : 挿図 ; 27cm |
Authors | 山野, 善正(1938-) <ヤマノ, ヨシマサ> 大越, ひろ(1947-) <オオゴシ, ヒロ> |
Subjects | BSH:食品 |
Notes | 文献: 各項末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Y38 |
|
|
9784860437145 |
|
|
|
5202115454 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:1times)