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ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ : モンブ カガクショウ カガク ギジュツ ガクジュツ シンギカイ シゲン チョウサ ブンカカイ ホウコク
日本食品標準成分表 : 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告 / 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会編
Edition | 2020年版(八訂) |
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Publisher | 東京 : 全国官報販売協同組合 |
Year | 2021.2 |
Language | Japanese |
Size | ii, 366p: 挿図 ; 30cm |
Authors | 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会 <モンブ カガクショウ カガク ギジュツ ガクジュツ シンギカイ シゲン チョウサ ブンカカイ> |
Subjects | BSH:食品-便覧 |
TOC
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Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
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3F 参考図書 | 図書 | アミノ酸成分表編 | 498.51//N77//2020 |
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9784904225295 |
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禁帯出 | 5202108707 |
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Material Type | Books |
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Other titles | title page title:Standard tables of food composition in Japan : amino acids : report of the Subdivision on Resources, the Council for Science and Technology, Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology, Japan |
Classification | NDC9:498.51 NDC10:498.51 |
ID | 2000138646 |
ISBN | 9784904225295 |
NCID | BC05527038 |
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