Link on this page

<Books>
ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ : モンブ カガクショウ カガク ギジュツ ガクジュツ シンギカイ シゲン チョウサ ブンカカイ ホウコク
日本食品標準成分表 : 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告 / 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会編

Edition 2020年版(八訂)
Publisher 東京 : 全国官報販売協同組合
Year 2021.2
Language Japanese
Size iv, 652p : 挿図 ; 30cm
Authors 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会 <モンブ カガクショウ カガク ギジュツ ガクジュツ シンギカイ シゲン チョウサ ブンカカイ>
Subjects BSH:食品 -- 便覧  All Subject Search
TOC

Hide book details.

3F 参考図書 図書
498.51//N77//2020
9784904225288
禁帯出 池本 真二(イケモト) 先生   小暮 更紗(コグレ) 先生   坂本 友里(サカモト) 先生   中里見 真紀(ナカザトミ) 先生   深谷 睦(フカヤ) 先生   渕上 絢音(フチウエ) 先生   古屋 牧子(フルヤ) 先生   松本 明世(マツモト) 先生   和田 政裕(ワダ) 先生 5202108694

Hide details.

Material Type Books
Other titles title page title:Standard tables of food composition in Japan : report of the Subdivision on Resources, the Council for Science and Technology, Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology, Japan
Classification NDC9:498.51
NDC10:498.51
ID 2000138645
ISBN 9784904225288
NCID BC05507165

 Similar Items