<Books>
ショクヒンガク : ショクヒン セイブン ト キノウセイ
食品学 : 食品成分と機能性 / 久保田紀久枝, 森光康次郎編
(新スタンダード栄養・食物シリーズ ; 5)
Edition | 第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 東京化学同人 |
Year | 2021.3 |
Language | Japanese |
Size | x, 292p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 久保田, 紀久枝(1948-) <クボタ, キクエ> 森光, 康次郎 <モリミツ, ヤスジロウ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Notes | 索引: p[285]-292 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F シラバスルーム | 図書 |
|
498.5//St2//5 |
|
|
9784807916832 |
|
禁帯出 | 5202106863 | ||
3F シラバスルーム | 図書 |
|
498.5//St2//5 |
|
|
9784807916832 |
|
|
5202115897 | ||
3F シラバスルーム | 図書 |
|
498.5//St2//5 |
|
|
9784807916832 |
|
|
5202115900 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:72times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:10times
(Lending within 3 months:0times)