<Books>
マスタード ノ レキシ
マスタードの歴史 / デメット・ギュゼイ著 ; 元村まゆ訳
(「食」の図書館)
Publisher | 東京 : 原書房 |
---|---|
Year | 2021.1 |
Language | Japanese |
Size | 181p ; 20cm |
Authors | Güzey, Demet 元村, まゆ <モトムラ, マユ> |
Subjects | BSH:調味料 -- 歴史 All Subject Search |
Notes | 原著 (Reaktion Books, 2019) の翻訳 毎日の食事に刺激と風味を与えてくれるマスタード。その起源、食事から、医療での利用法、文学や言語、宗教における役割や位置づけまで、マスタードの驚くべき歴史を多数のカラー写真とともに楽しく紹介する。レシピも掲載。 参考文献: p163-164 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588.6//G98 |
|
|
9784562058570 |
|
|
|
5202038995 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:12times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)