<Books>
HACCP ドウニュウ ポイント : HACCP セイドカ エノ ガイド
HACCP導入ポイント : HACCP制度化へのガイド / 宮澤公栄著
Publisher | 東京 : 食品と科学社 |
---|---|
Year | 2019.4 |
Language | Japanese |
Size | iii, 202p : 挿図 ; 21cm |
Authors | 宮澤, 公栄 <ミヤザワ, コウエイ> |
Subjects | BSH:食品衛生 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.54//Mi89 |
|
9784879940735 |
|
|
|
5202040808 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)