Link on this page

<Books>
リョウリショ ト キンダイ ニホン ノ ショクブンカ
料理書と近代日本の食文化 / 東四柳祥子著

Publisher 東京 : 同成社
Year 2019.10
Language Japanese
Size ii, 381p : 挿図 ; 27cm
Authors 東四柳, 祥子(1977-) <ヒガシヨツヤナギ, ショウコ>
Subjects BSH:料理 -- 歴史  All Subject Search
BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:食生活 -- 日本 -- 歴史 -- 1868-1945  All Subject Search
NDLSH:日本料理 -- 歴史 -- 1868-1945  All Subject Search
Notes 学位論文「家庭生活とナショナルクイジーンの創出 : 近代日本における近代性と伝統性」(Domesticity and the birth of a national cuisine : modernity and tradition in modern Japan, 1870-1930)(国際基督教大学大学院, 2018年提出)に加筆修正を加えたもの
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
383.81//H55
9784886218308


5202035117

Hide details.

Material Type Books
Other titles variant access title:料理書と近代日本の食文化
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.81
NDC10:383.81
ID 2000136831
ISBN 9784886218308
NCID BB29070803

 Similar Items