<Books>
ショク ト ヒト ノ レキシ タイゼン : ヒ ノ ハッケン カラ ゲンザイ ノ リョウリ マデ
食と人の歴史大全 : 火の発見から現在の料理まで / リンダ・チヴィテッロ著 ; 栗山節子, 片柳佐智子訳
Publisher | 東京 : 柊風舎 |
---|---|
Year | 2019.7 |
Language | Japanese |
Size | 685, 38p ; 22cm |
Authors | Civitello, Linda 栗山, 節子 <クリヤマ, セツコ> 片柳, 佐智子 <カタヤナギ, サチコ> |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理 -- 歴史 All Subject Search NDLSH:食物 -- 歴史 All Subject Search NDLSH:食生活 -- 歴史 All Subject Search NDLSH:料理 -- 歴史 All Subject Search |
Notes | 原著第3版 (J. Wiley, c2011) の翻訳 参考文献: 巻末p9-17 料理および食に関する主な本: 巻末p33-36 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
383.8//C73 |
|
|
9784864980678 |
|
|
|
5202024999 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)