<Books>
コウシュウ エイヨウガク : チイキ クニ コクサイ レベル デノ エイヨウ マネジメント
公衆栄養学 : 地域・国・国際レベルでの栄養マネジメント / 酒井徹, 由田克士編
(管理栄養士養成課程におけるモデルコアカリキュラム準拠 ; 第8巻)
Edition | 2020年版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
Year | 2020.3 |
Language | Japanese |
Size | xvi, 199p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 酒井, 徹(1966-) <サカイ, トオル> 由田, 克士 <ヨシタ, カツシ> 日本栄養改善学会 <ニホン エイヨウ カイゼン ガッカイ> |
Subjects | BSH:栄養 |
Notes | その他のタイトルは標題紙裏による 監修: 日本栄養改善学会 奥付に初版2012.9刊の第7版とあり 参考文献: p185-189 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.14//N77//8 |
|
9784263707951 |
|
|
|
5202016294 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)