<Books>
キュウショク ケイエイ カンリロン
給食経営管理論 / 三好恵子, 山部秀子, 平澤マキ編著
(Dai-ichi shuppan textbook series)
Edition | 第3版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 第一出版 |
Year | 2019.9 |
Language | Japanese |
Size | iv, 313p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 三好, 恵子 <ミヨシ, ケイコ> 山部, 秀子 <ヤマベ, シュウコ> 平澤, マキ <ヒラサワ, マキ> 水野, 文夫 <ミズノ, フミオ> |
Subjects | BSH:給食 |
Notes | 「管理栄養士・栄養士養成のための栄養学教育モデル・コア・カリキュラム」(2019年3月提示)に準拠 その他の著者: 水野文夫 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.59//Mi91 |
|
9784804114071 |
|
|
|
5202010016 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.59//Mi91 |
|
9784804114071 |
|
|
|
5202010027 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.59//Mi91 | 教職員出版物 | 9784804114071 |
|
|
|
5202010038 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:33times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)