<Books>
ソバ ・ ウドン ・ コナモノ
そば・うどん・粉もの / 日本調理科学会企画・編集
(別冊うかたま ; . 伝え継ぐ日本の家庭料理 ; 4)
Publisher | 東京 : 農山漁村文化協会 |
---|---|
Year | 2020.3 |
Language | Japanese |
Size | 128p : 挿図, 地図 ; 25cm |
Authors | 日本調理科学会 <ニホン チョウリ カガクカイ> |
Subjects | NDLSH:日本料理 |
Notes | シリーズ番号は裏表紙による |
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
596.21//N71//4 |
|
|
|
|
|
5201952138 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)