<Books>
アタラシイ ショクヒンガク ジッケン
新しい食品学実験 / 飯渕貞明, 渡邉悟編著 ; 荒木裕子, 臼井照幸, 岡本由希共著
Edition | 第3版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 三共出版 |
Year | 2017.9 |
Language | Japanese |
Size | xi, 151p ; 26cm |
Authors | 飯渕, 貞明 <イイブチ, サダアキ> 渡邉, 悟 <ワタナベ, サトル> 荒木, 裕子 <アラキ, ヒロコ> 臼井, 照幸 <ウスイ, テルユキ> 福本, 由希 <フクモト, ユキ> 吉田, 勉(1927-) <ヨシダ, ツトム> |
Subjects | BSH:食品化学 -- 実験
All Subject Search
NDLSH:食品化学 -- 実験 All Subject Search |
Notes | 監修: 吉田勉 参考文献: p148 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.53//I26 |
|
|
9784782707739 |
|
|
|
5201941588 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)