<Books>
ジッキョウ・リョウリ セイブツガク
実況・料理生物学 / 小倉明彦著
(文春文庫 ; [お-70-1])
Publisher | 東京 : 文藝春秋 |
---|---|
Year | 2017.2 |
Language | Japanese |
Size | 253p : 挿図 ; 16cm |
Authors | 小倉, 明彦 <オグラ, アキヒコ> |
Subjects | BSH:料理 BSH:生物学 |
Notes | 参考文献: p251-252 単行本は2011年10月大阪大学出版会刊 叢書番号はブックジャケットによる |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
596//O26 |
|
|
9784167908010 |
|
|
|
4201913173 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:12times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)