<Books>
メン ノ カガク : コナ ガ ウミダス ユタカナ ショッカン・カオリ・ウマミ
麺の科学 : 粉が生み出す豊かな食感・香り・うまみ / 山田昌治著
(ブルーバックス ; B-2105)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2019.7 |
Language | Japanese |
Size | 238p : 挿図 ; 18cm |
Authors | 山田, 昌治(1953-) <ヤマダ, マサハル> |
Subjects | BSH:麵類 BSH:製麵 |
Notes | 参考文献: p232-234 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//2105 |
|
|
9784065167458 |
|
|
|
5201927820 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:28times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)