<Books>
レシピ デ アジワウ セカイ ノ ショクブンカ : ミンパク ケンキュウシツ デ クッキング
レシピで味わう世界の食文化 : みんぱく研究室でクッキング / 石毛直道著
Publisher | 東京 : 岩波書店 |
---|---|
Year | 2018.9 |
Language | Japanese |
Size | ix, 207p : 挿図, 肖像 ; 20cm |
Authors | 石毛, 直道(1937-) <イシゲ, ナオミチ> |
Subjects | NDLSH:食生活 NDLSH:料理 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
383.8//I73 |
|
9784000256711 |
|
|
|
5201851283 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC10:383.8 |
ID | 2000127690 |
ISBN | 9784000256711 |
NCID | BB26874804 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:8times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)