<Books>
オコメ ト ゴハン ノ カガク
お米とごはんの科学 / 貝沼やす子著
(クッカリーサイエンス / 日本調理科学会監修 ; 004)
Publisher | 東京 : 建帛社 |
---|---|
Year | 2012.8 |
Language | Japanese |
Size | vi, 152p : 挿図 ; 19cm |
Authors | 貝沼, やす子(1945-) <カイヌマ, ヤスコ> |
Subjects | BSH:米飯 BSH:米 NDLSH:米飯 NDLSH:米 |
Notes | 引用文献・参考文献: 各章末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 企画展示(ミニ展示) | 図書 |
|
596.3//Ka21 |
|
|
9784767961675 |
|
|
5201846194 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)