<Books>
キソ エイヨウガク
基礎栄養学 / 灘本知憲, 仲佐輝子編
(新食品・栄養科学シリーズ)
Edition | 第4版 |
---|---|
Publisher | 京都 : 化学同人 |
Year | 2015.3 |
Language | Japanese |
Size | xi, 222p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 灘本, 知憲(1948-) <ナダモト, トモノリ> 仲佐, 輝子 <ナカサ, テルコ> |
Subjects | BSH:栄養 NDLSH:栄養 |
Notes | ガイドライン準拠 参考書--もう少し詳しく学びたい人のために: p201-202 付表 日本人の食事摂取基準 (2015年版) (抜粋): p203-215 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.55//Sh69 |
|
|
9784759816372 |
|
|
|
5201828568 | |
3F 図書 | 図書 |
|
498.55//Sh69 |
|
|
9784759816372 |
|
|
|
5201828579 | |
3F 図書 | 図書 |
|
498.55//Sh69 |
|
|
9784759816372 |
|
|
|
5201828580 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:16times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)