<Books>
「オイシサ」 ノ カガク : ソザイ ノ ヒミツ・アジワイ オ ウミダス ギジュツ
「おいしさ」の科学 : 素材の秘密・味わいを生み出す技術 / 佐藤成美著
(ブルーバックス ; B-2051)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2018.3 |
Language | Japanese |
Size | 238p : 挿図 ; 18cm |
Authors | 佐藤, 成美 <サトウ, ナルミ> |
Subjects | NDLSH:食品化学 NDLSH:味覚 BSH:食品 BSH:味覚 |
Notes | 参考文献: p234 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//2051 |
|
|
9784065020517 |
|
|
|
5201810808 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:32times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:11times
(Lending within 3 months:0times)