<Books>
サイシン ウイスキー ノ カガク : ジュクセイ ノ コウミ オ ウム オドロキ ノ プロセス
最新ウイスキーの科学 : 熟成の香味を生む驚きのプロセス / 古賀邦正著
(ブルーバックス ; B-2047)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2018.2 |
Language | Japanese |
Size | 286p : 挿図, 肖像, 地図 ; 18cm |
Authors | 古賀, 邦正 <コガ, クニマサ> |
Subjects | BSH:ウイスキー |
Notes | 2009年11月刊行の旧版『ウイスキーの科学』にその後の研究成果を盛り込んで、増補改訂したもの 参考書籍, 参考文献・総説: p280-283 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//2047 |
|
|
9784065020470 |
|
|
|
5201810762 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Other titles | variant access title:最新 : ウイスキーの科学 original title:ウイスキーの科学 |
Classification | NDC9:588.57 |
ID | 2000123968 |
ISBN | 9784065020470 |
NCID | BB25530300 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:42times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:14times
(Lending within 3 months:0times)