<Books>
ニホン ノ デントウ : ハッコウ ノ カガク : ビセイブツ ガ ウミダス「ウマサ」ノ ヒミツ
日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す「旨さ」の秘密 / 中島春紫著
(ブルーバックス ; B-2044)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2018.1 |
Language | Japanese |
Size | 261p : 挿図 ; 18cm |
Authors | 中島, 春紫(1960-) <ナカジマ, ハルシ> |
Subjects | NDLSH:発酵食品 NDLSH:食品微生物学 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//2044 |
|
|
9784065020449 |
|
|
|
5201810739 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:36times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:7times
(Lending within 3 months:0times)