<Books>
キュウショク ケイエイ カンリロン
給食経営管理論 / 三好恵子, 山部秀子, 平沢マキ編著
(Dai-ichi shuppan textbook series)
Edition | 第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 第一出版 |
Year | 2017.5 |
Language | Japanese |
Size | iv, 307p ; 26cm |
Authors | 三好, 恵子 <ミヨシ, ケイコ> 山部, 秀子 <ヤマベ, シュウコ> 平沢, マキ <ヒラサワ, マキ> |
Notes | 索引あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.59//Mi91 |
|
9784804113678 |
|
|
|
5201815938 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC9:498.59 |
ID | 2000123768 |
ISBN | 9784804113678 |
NCID | BB25992350 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:51times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)