Link on this page

<Books>
ショクヒン ト オゾン ノ カガク : ビセイブツテキ ゲンイン ト ソノ セイギョ
食品とオゾンの科学 : 微生物的原因とその制御 / 内藤茂三著

Publisher 東京 : 建帛社
Year 2017.7
Language Japanese
Size ix, 419p : 挿図 ; 22cm
Authors 内藤, 茂三 <ナイトウ, シゲゾウ>
Subjects BSH:食品工業
BSH:食品衛生
BSH:オゾン
BSH:殺菌
Notes 英語標題は標題紙裏による
文献: 各章末
索引: p411-419
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
588.09//N29
9784767961903


5201755630

Hide details.

Material Type Books
Other titles other title:Food preservation and ozone : causing microorganisms and control
Classification NDC8:588
NDC9:588
NDC9:588.09
ID 2000123002
ISBN 9784767961903
NCID BB24138342

 Similar Items