<Books>
ショクヒンガク
食品学
Publisher | 東京 : 南江堂 |
---|---|
Language | Japanese |
Size | 冊 ; 26cm |
Hide subdivided bibliography.
1 | 1 食品の化学・物性と機能性 / 中山勉, 和泉秀彦編集 改訂第3版. - 東京 : 南江堂 , 2017.9 |
2 | 1 食品の化学・物性と機能性 / 和泉秀彦, 熊澤茂則編集 改訂第4版. - 東京 : 南江堂 , 2022.2 |
3 | 2 食品の分類と利用法 / 中山勉, 和泉秀彦編集 改訂第3版. - 東京 : 南江堂 , 2017.9 |
4 | 2 食品の分類と利用法 / 和泉秀彦, 熊澤茂則編集 改訂第4版. - 東京 : 南江堂 , 2022.2 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000121858 |
NCID | BA83691693 |
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:12times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)