<Books>
ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ
食品の化学・物性と機能性 / 中山勉, 和泉秀彦編集
(食品学 ; 1)
Edition | 改訂第3版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 南江堂 |
Year | 2017.9 |
Language | Japanese |
Size | x, 184p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 中山, 勉 <ナカヤマ, ツトム> 和泉, 秀彦(1966-) <イズミ, ヒデヒコ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Notes | 参考図書: p[167]-169 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Sh96//1 |
|
|
9784524255986 |
|
|
|
5201746239 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:14times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)