Link on this page

<Books>
ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ
食品の化学・物性と機能性 / 中山勉, 和泉秀彦編集
(食品学 ; 1)

Edition 改訂第3版
Publisher 東京 : 南江堂
Year 2017.9
Language Japanese
Size x, 184p : 挿図 ; 26cm
Authors 中山, 勉 <ナカヤマ, ツトム>
和泉, 秀彦(1966-) <イズミ, ヒデヒコ>
Subjects BSH:食品
NDLSH:食品化学
Notes 参考図書: p[167]-169
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
498.51//Sh96//1
9784524255986


5201746239

Hide details.

Material Type Books
Other titles colophon title:General food science
variant access title:食品の化学物性と機能性
Classification NDC8:498.51
NDC9:498.51
ID 2000121580
ISBN 9784524255986
NCID BB24636951

 Similar Items