<Books>
ショクジ カンリ ノ タメ ノ ニチジョウ ショクヒン セイブンヒョウ : ヤサシク ワカリヤスク ツカイヤスイ
食事管理のための日常食品成分表 : やさしく,わかりやすく,つかいやすい /樋口久美子編集
Edition | 第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
Year | 2017.8 |
Language | Japanese |
Size | xi, 243p ; 15×21cm |
Authors | 出浦, 照國 <イデウラ, テルクニ> 吉村, 吾志夫 <ヨシムラ, アシオ> 樋口, 久美子 <ヒグチ,クミコ> |
Subjects | BSH:食品 -- 便覧 All Subject Search |
Notes | 監修:出浦照国, 吉村吾志夫 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 参考図書 | 図書 |
|
498.51//I19 |
|
9784263707227 |
|
禁帯出 |
|
5201746228 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:15times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)