<Books>
ニク タマゴ ニュウ ノ リョウリ
肉・卵・乳の料理 / 江原絢子編集
(食材別料理書集成 / 江原絢子編・解説 ; 第5巻)
Publisher | 東京 : クレス出版 |
---|---|
Year | 2017.1 |
Language | Japanese |
Size | 1冊, 図版[8]p : 挿図 ; 22cm |
Authors | 江原, 絢子(1943-) <エハラ, アヤコ> |
Subjects | NDLSH:料理 NDLSH:料理(肉) NDLSH:卵 NDLSH:牛乳 NDLSH:乳製品 |
Contents | 肉料理大天狗 : 全 玉子料理鶏肉料理二百種及家庭養鶏法 / 村井寛著 牛肉料理 : 全 : 附 : 豚肉料理 / 齋藤鹿山編 家庭向牛乳料理 : 全 / 津野慶太郎著 和洋バター料理之栞 國民榮養の増進と練乳 |
Notes | 図版(折り込頁)あり 参考文献あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 社史・史料類 | 図書 |
|
596.3 //Sh96//5 |
|
9784877339487 |
|
|
|
5201744896 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)