<Books>
ショクジ コーディネート ノ タメ ノ シュショク・シュサイ・フクサイ リョウリ セイブンヒョウ
食事コーディネートのための主食・主菜・副菜料理成分表 / 針谷順子, 足立己幸共編著
Edition | 第4版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 群羊社 |
Year | 2017.6 |
Language | Japanese |
Size | 148p : 挿図 ; 30cm |
Authors | 針谷, 順子 <ハリガイ, ヨリコ> 足立, 己幸(1936-) <アダチ, ミユキ> |
Subjects | BSH:食品 -- 便覧
All Subject Search
BSH:栄養 -- 便覧 All Subject Search BSH:料理 |
Notes | 日本食品標準成分表2015年版七訂による最新データ |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 参考図書 | 図書 |
|
498.51//H33 |
|
9784906182879 |
|
禁帯出 | 伊東 裕起(イトウ) 先生 | 5201749458 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Other titles | variant access title:食事コーディネートのための主食主菜副菜料理成分表 variant access title:主食・主菜・副菜料理成分表 : 食事コーディネートのための variant access title:主食主菜副菜料理成分表 : 食事コーディネートのための title page title:Food & nutrition database of the core dishes - shushoku, shusai, fukusai for coordinating a quality diet |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 2000121362 |
ISBN | 9784906182879 |
NCID | BB23864724 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:87times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)