<Books>
ハッコウ ノ ギホウ : セカイ ノ ハッコウ ショクヒン ト ハッコウ ブンカ ノ タンキュウ
発酵の技法 : 世界の発酵食品と発酵文化の探求 / サンダー・エリックス・キャッツ著 ; 水原文訳
(Make: Japan books)
Publisher | 東京 : オライリー・ジャパン |
---|---|
Publisher | 東京 : オーム社 (発売) |
Year | 2016.4 |
Language | Japanese |
Size | xxiv, 483p, 図版 [16] p : 挿図 ; 24cm |
Authors | *Katz, Sandor Ellix, 1962- 水原, 文 <ミズハラ, ブン> |
Subjects | BSH:発酵食品 NDLSH:発酵 |
Notes | 参考資料: p439-444 引用書籍: p451-454 原注: p455-470 索引: p471-479 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588.51//Ka88 |
|
|
9784873117638 |
|
|
|
5201741951 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:20times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:3times
(Lending within 3 months:0times)