<Books>
ショクヒンガク
食品学 / 青柳康夫編著 ; 伊藤輝子 [ほか] 共著
(Nブックス)
Edition | 新版第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2016.9 |
Language | Japanese |
Size | vi, 239p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 青柳, 康夫(1948-) <アオヤギ, ヤスオ> 菅原, 竜幸(1931-) <スガハラ, タツユキ> 伊藤, 輝子(1941-) <イトウ, テルコ> 大山, 雄二 <オオヤマ, ユウジ> 春日, 敦子 <カスガ, アツコ> 佐々木, 弘子(栄養学) <ササキ, ヒロコ> 間瀬, 民生 <マセ, タミオ> 安井, 明美(1949-) <ヤスイ, アケミ> 渡邊, 智子 <ワタナベ, トモコ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Notes | そのほかの共著者: 大山雄二, 春日敦子, 佐々木弘子, 間瀬民生, 安井明美, 渡邊智子 監修: 菅原龍幸 日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠 文献: 章末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 | 1 | 498.51//Su22//1 |
|
9784767905815 |
|
|
|
5201726484 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:15times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)