<Books>
エイヨウソ ノ ツウ ニ ナル : ショクヒン セイブン サイシン ガイド
栄養素の通になる : 食品成分最新ガイド / 上西一弘著
Edition | 第4版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
Year | 2016.10 |
Language | Japanese |
Size | 262p : 挿図 ; 21cm |
Authors | 上西, 一弘 <ウエニシ, カズヒロ> |
Subjects | BSH:栄養 NDLSH:栄養 |
Notes | 参考文献: p262 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.55//U44 |
|
|
9784789509237 |
|
|
|
5201713387 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:10times
(Lending within 3 months:0times)