<Books>
ショクヒン ノ セイブン ト キノウ オ マナブ
食品の成分と機能を学ぶ / 水品善之, 菊崎泰枝, 小西洋太郎編
(栄養科学イラストレイテッド ; . 食品学 : 食べ物と健康 ; 1)
Publisher | 東京 : 羊土社 |
---|---|
Year | 2015.11 |
Language | Japanese |
Size | 205, 1p ; 26cm |
Authors | 水品, 善之 <ミズシナ, ヨシユキ> 菊崎, 泰枝(1960-) <キクザキ, ヒロエ> 小西, 洋太郎(1949-) <コニシ, ヨウタロウ> |
Subjects | NDLSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Notes | 参考文献: 各章末 2刷(2017.2)の数量は205, 2p |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Sh96//1 |
|
9784758108799 |
|
|
|
5201710077 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Sh96//1 |
|
9784758108799 |
|
|
|
5201710088 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Sh96//1 |
|
9784758108799 |
|
|
|
5201710099 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Classification | NDC9:498.51 |
ID | 2000118225 |
ISBN | 9784758108799 |
NCID | BB20080069 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:41times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:1times)