<Books>
チーズ ノ カガク : ミルク ノ チカラ、ハッコウ・ジュクセイ ノ シンピ
チーズの科学 : ミルクの力、発酵・熟成の神秘 / 齋藤忠夫著
(ブルーバックス ; B-1993)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2016.11 |
Language | Japanese |
Size | 222p, 図版 [4] p : 挿図 ; 18cm |
Authors | 齋藤, 忠夫(1952-) <サイトウ, タダオ> |
Subjects | BSH:チーズ |
Notes | 参考資料: p219-220 さくいん: p221-222 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//1993 |
|
|
9784062579933 |
|
|
|
5201650930 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Other titles | variant access title:チーズの科学 : ミルクの力発酵熟成の神秘 |
Classification | NDC9:648.18 |
ID | 2000117823 |
ISBN | 9784062579933 |
NCID | BB22460592 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:39times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:12times
(Lending within 3 months:0times)