<Books>
キュウショク ケイエイ カンリロン
給食経営管理論 / 香西みどり, 佐藤瑤子, 辻ひろみ編
(新スタンダード栄養・食物シリーズ ; 15)
Publisher | 東京 : 東京化学同人 |
---|---|
Year | 2016.9 |
Language | Japanese |
Size | xi, 154p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 香西, みどり <カサイ, ミドリ> 佐藤, 瑤子(1986-) <サトウ, ヨウコ> 辻, ひろみ(1962-) <ツジ, ヒロミ> |
Subjects | BSH:食品 BSH:微生物学 NDLSH:食品衛生 NDLSH:微生物 NDLSH:給食 |
Notes | 索引: p[151]-154 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.5//St2//15 |
|
9784807916757 |
|
|
|
5201636190 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:24times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:3times
(Lending within 3 months:1times)