<Books>
リンショウ チョウリ
臨床調理 / 玉川和子 [ほか] 著
Edition | 第7版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
Year | 2016.3 |
Language | Japanese |
Size | viii, 153p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 玉川, 和子(1932-) <タマガワ, カズコ> 口羽, 章子(1931-) <クチバ, ノリコ> 木地, 明子 <キジ, アキコ> 小林, ゆき子 <コバヤシ, ユキコ> |
Subjects | BSH:食餌療法 |
Notes | 「日本食品標準成分表2015(七訂)」準拠 参考文献: p151 その他の著者: 口羽章子, 木地明子, 小林ゆき子 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.583//Ta77 |
|
9784263706527 |
|
|
|
5201636748 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:12times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)