<Books>
ショクヒン ガイシャ ノ アレルゲン タイサク
食品会社のアレルゲン対策 / 平出基, 峯島浩之共著
Publisher | 東京 : 幸書房 |
---|---|
Year | 2015.9 |
Language | Japanese |
Size | 157p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 平出, 基 <ヒライデ, モトイ> 峯島, 浩之 <ミネシマ, ヒロユキ> 羽藤, 公一 <ハトウ, コウイチ> |
Subjects | BSH:食品工業 BSH:食物アレルギー BSH:食品表示 |
Notes | 監修・執筆 : 羽藤公一 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588.09//H64 |
|
|
9784782104019 |
|
|
|
5201548240 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:7times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)