<Books>
ニホンシュ ノ カガク : ミズ・コメ・コウジ ノ デントウ ノ ワザ
日本酒の科学 : 水・米・麹の伝統の技 / 和田美代子著
(ブルーバックス ; B-1935)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2015.9 |
Language | Japanese |
Size | 316p : 挿図 ; 18cm |
Authors | 和田, 美代子(1956-) <ワダ, ミヨコ> 高橋, 俊成(1968-) <タカハシ, トシナリ> |
Subjects | BSH:清酒 |
Notes | 監修: 高橋俊成 参考文献・参考資料: p307-308 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//1935 |
|
|
9784062579353 |
|
|
|
5201537908 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Other titles | variant access title:日本酒の科学 : 水米麹の伝統の技 |
Classification | NDC9:588.52 |
ID | 2000109774 |
ISBN | 9784062579353 |
NCID | BB19508690 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:39times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:13times
(Lending within 3 months:0times)