<Books>
アントシアニン ト ショクヒン : アントシアニン ガンユウ ショクヒン ノ カコウ リヨウ トクセイ ト キノウセイ
アントシアニンと食品 : アントシアニン含有食品の加工利用特性と機能性 / 津久井亜紀夫, 寺原典彦編著 ; 石黒浩二 [ほか] 共著
Publisher | 東京 : 建帛社 |
---|---|
Year | 2015.6 |
Language | Japanese |
Size | xii, 178p, 図版4p ; 22cm |
Authors | 津久井, 亜紀夫 <ツクイ, アキオ> 寺原, 典彦 <テラハラ, ノリヒコ> 石黒, 浩二 <イシグロ, コウジ> 古我, 匠 <コガ, タクミ> 野口, 治子 <ノグチ, ハルコ> 林, 一也 <ハヤシ, カズヤ> 綿貫, 仁美 <ワタヌキ, ヒトミ> |
Subjects | BSH:食品 BSH:植物色素 |
Notes | その他のタイトルは標題紙裏による その他の共著者: 古我匠, 野口治子, 林一也, 綿貫仁美 参考文献: p168-173 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.5//Ts68 |
|
9784767961828 |
|
|
|
5201536612 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)