Link on this page

<Books>
ショクモツ アレルギー ノ ゲンジョウ ト リスク テイゲンカ ショクヒン ソザイ ノ カイハツ = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials
食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials / 森山達哉, 穐山浩監修
(食品シリーズ)

Publisher 東京 : シーエムシー出版
Year 2015.3
Language Japanese
Size xi, 299p ; 26cm
Authors 森山, 達哉(1965-) <モリヤマ, タツヤ>
穐山, 浩 <アキヤマ, ヒロシ>
Subjects NDLSH:食品工学
NDLSH:食物アレルギー
Notes 参考文献: 各章末
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
493.14//Mo73
9784781310572


5201517129

Hide details.

Material Type Books
Classification NDLC:PC21
NDC9:588
ID 2000108025
ISBN 9784781310572
NCID BB18707465

 Similar Items