<Books>
ショクモツ アレルギー ノ ゲンジョウ ト リスク テイゲンカ ショクヒン ソザイ ノ カイハツ = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials
食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials / 森山達哉, 穐山浩監修
(食品シリーズ)
Publisher | 東京 : シーエムシー出版 |
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Year | 2015.3 |
Language | Japanese |
Size | xi, 299p ; 26cm |
Authors | 森山, 達哉(1965-) <モリヤマ, タツヤ> 穐山, 浩 <アキヤマ, ヒロシ> |
Subjects | NDLSH:食品工学 NDLSH:食物アレルギー |
Notes | 参考文献: 各章末 |
TOC
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Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
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3F 図書 | 図書 |
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493.14//Mo73 |
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9784781310572 |
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5201517129 |
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