<Books>
マスター チョウリガク
マスター調理学 / 西堀すき江編著 ; 安藤京子 [ほか] 共著
(食べ物と健康)
Edition | 第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2014.9 |
Language | Japanese |
Size | v, 182p ; 26cm |
Authors | 西堀, すき江(1949-) <ニシボリ, スキエ> 安藤, 京子(1952-) <アンドウ, キョウコ> 伊藤, 正江 <イトウ, マサエ> 加賀谷, みえ子 <カガヤ, ミエコ> 菅野, 友美 <カンノ, トモミ> 佐藤, 真実 <サトウ, マミ> 福田, 小百合 <フクダ, サユリ> 古橋, 優子 <フルハシ, ユウコ> 堀, 光代 <ホリ, ミツヨ> 李, 温九 <リ, オング> |
Subjects | BSH:料理 |
Notes | その他の共著者: 伊藤正江, 加賀谷みえ子, 菅野友美, 佐藤真実, 福田小百合, 古橋優子, 堀光代, 李温九 引用文献・参考文献あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
596//N81 |
|
9784767905235 |
|
|
|
5201461602 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)