<Books>
ツジチョウ ガ オシエル オイシサ ノ コウシキ
辻調が教えるおいしさの公式 / 辻調理師専門学校編
(ちくま文庫 ; [つ-15-1]-[つ-15-4])
Publisher | 東京 : 筑摩書房 |
---|---|
Year | 2009 |
Language | Japanese |
Size | 4冊 : 挿図 ; 15cm |
Authors | 辻調理師専門学校 <ツジ チョウリシ センモン ガッコウ> |
Subjects | BSH:料理 BSH:料理(西洋) BSH:菓子 BSH:料理(日本) BSH:料理(中国) NDLSH:西洋料理 NDLSH:洋菓子 NDLSH:日本料理 NDLSH:中華料理 |
Notes | シリーズ番号はブックジャケットによる |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 | 中国料理 | 596//Ts41 |
|
|
9784480426048 |
|
|
|
4201416320 | |
3F 図書 | 図書 | 日本料理 | 596//Ts41 |
|
|
9784480426031 |
|
|
|
4201416319 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:39times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)