<Books>
プロ ノ タメ ノ ワカリヤスイ チュウゴク リョウリ
プロのためのわかりやすい中国料理 / 松本秀夫, 辻調理師専門学校中国料理研究室著
Edition | 新版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 柴田書店 |
Year | 2010.11 |
Language | Japanese |
Size | 351p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 松本, 秀夫(1949-) <マツモト, ヒデオ> 辻調理師専門学校中国料理研究室 <ツジ チョウリシ センモン ガッコウ チュウゴク リョウリ ケンキュウシツ> 辻調理師専門学校 <ツジ チョウリシ センモン ガッコウ> |
Subjects | BSH:料理(中国) |
Notes | 参考文献: p350 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
596.22//Ma81 |
|
|
9784388061013 |
|
|
|
5201458936 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:11times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)