<Books>
ショクヒン キノウセイ セイブン ノ キュウシュウ タイシャ キコウ
食品機能性成分の吸収・代謝機構 / 宮澤陽夫監修
(食品シリーズ)
Publisher | 東京 : シーエムシー出版 |
---|---|
Year | 2013.5 |
Language | Japanese |
Size | v, 229p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 宮澤, 陽夫 <ミヤザワ, テルオ> |
Subjects | BSH:栄養 BSH:栄養生理 |
Notes | 文献あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.55//Mi89 |
|
|
9784781307947 |
|
|
|
5201441195 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:29times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:9times
(Lending within 3 months:0times)