<Books>
マスター ショクヒンガク
マスター食品学 / 小関正道編著 ; 安藤清一 [ほか] 共著
(食べ物と健康)
Edition | 新版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2014.4 |
Language | Japanese |
Size | vi, 182p ; 26cm |
Authors | 小関, 正道 <コセキ, マサミチ> 安藤, 清一 <アンドウ, セイイチ> 浦本, 裕美 <ウラモト, ヒロミ> 海老塚, 広子 <エビズカ, ヒロコ> 小嶋, 文博 <オジマ, フミヒロ> 鬼頭, 幸男 <キトウ, ユキオ> 福島, 正子 <フクシマ, マサコ> 福田, 泰樹 <フクダ, ヤスキ> 山崎, 貴子 <ヤマザキ, タカコ> 吉川, 秀樹 <ヨシカワ, ヒデキ> |
Subjects | BSH:食品 |
Notes | その他の共著者:安藤清一, 浦本裕美, 海老塚広子, 小嶋文博, 鬼頭幸男, 福島正子, 福田泰樹, 山崎貴子, 吉川秀樹 「山崎」の「崎」は「山竒」の置き換え 引用文献、参考文献あり 管理栄養士国家試験改定ガイドライン対応 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 | 1 | 498.51//Ma69//1 |
|
9784767905013 |
|
|
|
5201426232 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:21times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)